Lorem ipsum dolor sit amet, adipisc ing elit, consectetur adipiscing elit. Duis ut ligula leo adipiscing elit.

PHONE:           0035 244 58 265

E-MAIL:           info@example.com

ADDRESS:      Rohr PL 989, NY

Instagram

EDoC događaj koji je održao HAŠK Mladost

Manifestacija “Sport i studenti – kako uskladiti studiranje sa sportom?” održan na sajmu Sveučilišta u Zagrebu. Sajam se organizira svake godine kao način promocije različitih odjela sveučilišta budućim studentima.

HAŠK Mladost iskoristio je ovu manifestaciju kako bi došao do sportaša koji će sljedeće godine postati studenti i suočiti se s izazovima usklađivanja sportske i akademske karijere.

Glavni cilj događaja bio je dati savjete studentima sportašima kako se nositi s tim izazovima. Tim HAŠK Mladosti započeo je događaj predstavljanjem projekta i objašnjenjem osnovnih prava koje imaju uspješni sportaši tijekom studija na hrvatskim sveučilištima, što im uvelike može pomoći u usklađivanju odgovornosti. Jedna od voditeljica Romana Caput Jougnica već duže vrijeme radi na temi dualnih karijera te je imala odličnu interaktivnu prezentaciju na temu dualnih karijera. Mate Vukšić iz Zagrebačkog sveučilišnog športskog saveza predstavio je njihovu organizaciju i sva događanja koja organiziraju za studente sportaše.

This site is registered on wpml.org as a development site.