Lorem ipsum dolor sit amet, adipisc ing elit, consectetur adipiscing elit. Duis ut ligula leo adipiscing elit.

PHONE:           0035 244 58 265

E-MAIL:           info@example.com

ADDRESS:      Rohr PL 989, NY

Instagram

Kick-off sastanak, prvi korak na projektu APPLE

U prostorijama EPSI House of Sport u Bruxellesu održan je kick-off sastanak za Erasmus+ APPLE , čime je naš Erasmus+ Multisport projekt službeno započeo.

Predstavnici Lazio Atletica Leggera (Italija), Aalborg (Danska), SD Crvena Zvezda (Srbija), Feyenoord Rotterdam (Nizozemska), Olympiacos SFP (Grčka), HAŠK Mladost (Hrvatska), Levski Sport za sve (Bugarska) i Polisportiva Pontevecchio Bologna (Italija) sastali su se u sjedištu European platform for sport and inovacije (Belgija) u House of Sport u Bruxellesu, te razgovarali o APPLE ciljevima i aktivnostima koje treba poduzeti u okviru ovog projekta sufinanciranog iz programa Erasmus+ Europske unije.

Pod vodstvom voditeljice projekta Gabrielle Bascelli i suvoditeljice projekta Gine Luzzatto, opisane su teme 18-mjesečnog projekta, stavljajući naglasak na promicanje sportskog i zdravog načina života 360°: dakle, ne samo tjelesna aktivnost, već šira perspektiva organizirana za promicanje zdravlja među europskim građanima, s fokusom na djecu.

Prva sesija uvodnog sastanka bila je dobra prilika da se partneri predstave i počnu razgovarati o projektnim aktivnostima. Točnije, organizirana je sesija za EPSI na kojoj se govorilo o platformi za e-učenje koja će biti dio edukacijskog programa za trenere.

Druga sesija o komunikaciji pokazala se posebno zanimljivom, s partnerima koji su se ujedinili kako bi pronašli zajedničke strategije za promicanje projekta na europskoj i lokalnoj razini. Poslijepodne je potom bilo posvećeno dvjema sesijama brainstorminga, gdje su se partneri prvo podijelili u grupe razmjenjujući ideje o projektnim prioritetima, ciljevima i mogućim budućim inovacijama; zatim su podijelili svoja stajališta o savjetima i najboljim praksama za trenere koji će biti uključeni u projekt. Ova je rasprava bila posebno izazovna, s partnerima koji su se usredotočili na to kako pomoći trenerima da komuniciraju s djecom šireći poruku projekta.

Nakon posljednje rasprave o proračunu, intenzivan sastanak završio je obiteljskom fotografijom i neformalnom večerom koja je stvorila nove prilike za team building među našim partnerima. Drugim riječima, stigli smo: APPLE je službeno započeo.

This site is registered on wpml.org as a development site.