Lorem ipsum dolor sit amet, adipisc ing elit, consectetur adipiscing elit. Duis ut ligula leo adipiscing elit.

PHONE:           0035 244 58 265

E-MAIL:           info@example.com

ADDRESS:      Rohr PL 989, NY

Instagram

Online sastanak za partnere EDoC projekta

Prošlog četvrtka, 25. srpnja, European Day Of Care Partners organizirao je online sastanak kako bi organizirali sljedeće korake projekta, sufinanciranog iz programa Erasmus+ EU, i riješili najnovije nedoumice.
Konkretno, svi uključeni Multisport klubovi uspjeli su učinkovito podijeliti svoje zadatke, posebno u pogledu stvarne implementacije EDoC-a za našu #LegendsForever. Evo ishoda razgovora:

Svih pet partnera nastavljaju tjedno objavljivati ​​članak o sportašima koji su nakon svoje sportske karijere uspjeli stvoriti drugu karijeru za sebe. Ovog tjedna u ponedjeljak priča će biti o bivšem hrvatskom plivaču Gordanu Kožulju.

Što se tiče stvarnog “Day of care”, svaki partner će nastaviti sa sljedećim:

Lazio Basket će provesti trodnevni sveučilišni tečaj u suradnji s Europskim sveučilištem u Rimu nakon čega će uslijediti tromjesečna praksa u strukturi Lazio Multisport Cluba.

Fundacao Sporting će organizirati posebne radionice i dan karijere, uz sudjelovanje predstavnika akademskih institucija i uspješnih bivših sportaša.

Tampereen Pyrinto, HAŠK Mladost i Ferencvaros održat će dan karijere, na kojem će sudjelovati uspješni bivši sportaši i predstavnici sportskih institucija i sveučilišta, kako bi sportašima pomogli da izaberu pravi put za sebe.

Štoviše, sastanak je službeno zakazan: 16.-18. listopada 2019. partneri će se sastati u Lisabonu na novom okupljanju u organizaciji Fundacao Sportinga.

This site is registered on wpml.org as a development site.